Menu

Het ingrediënt dat het verschil maakt

Nic Nederland biedt ondernemers alles wat nodig is om succesvol softijs te verkopen. Wij dragen graag bij aanuw succes. Met een mooi assortiment aan producten, maar ook door blijvend te inspireren.Wij beschikken over het ingrediënt dat het verschil maakt.

IJsproducten van de allerbeste kwaliteit. Nic Nederland beschikt over een groot assortiment aan producten. Zo beschikken wij over de lekkerste softijsmixen, milkshakesiropen en ijsgarneringen. Ook voor ijsdiposables en verkoopmateriaal bent u bij Nic Nederland aan het juiste adres.
Blijvend inspirerend. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te blijven inspireren. Daarom ontwikkelt Nic Nederland passende promotiematerialen om u in de verkoop van softijs te ondersteunen. U kunt bijvoorbeeld kosteloos gebruik maken van onze flyers en social media posts.
Meer dan 30 jaar kennis. Nic Nederlandbeschikt over meer dan 30 jaar aan kennis in de softijsbranche. organiseert workshops om ondernemers wegwijs te maken op het gebied van softijs. Zo helpen we constant mee om nog meer kennis te vergaren binnen uw vakgebied.
Verrassende verkoop-ondersteuning. Het Nic Nederland team staat altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen over onze producten of tips nodig op het gebied van softijs? Wij doen er alles aan om u te ondersteunen.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT 2022
 • Deelkaart los Crazy Cones Softice corner
  Deelkaart los Crazy Cones Softice corner 2022

  Losse deelkaart t.b.v. het Crazy Cones concept welke past bij de Softice Corner deelkaart set

  Deelkaart los Crazy Cones Softice corner
  92230 Good Choice Kaart
  Deelkaart set Good Choice 2022

  Mooie frisse menukaart voor het geheel nieuwe concept Good Cho'ice. Een kaart met een morderne uitstraling die aansluit bij de hedendaagse trends...

  92230 Good Choice Kaart
 • 92200
  Deelkaart set Angelo's 2022

  Het vertrouwde Angelo's concept is in nieuw jasje gestoken. Fris, kleurrijk en modern maar met herkenning, zodat uw klanten u ook in 2022 weten te...

  92200
  Deelkaart los Super Cones GoodChoice 2022
  Deelkaart los Crazy Cones Good Choice 2022

  Losse deelkaart welke toegevoegd kan worden aan de Good Cho'ice deelkaart set.

  Deelkaart los Super Cones GoodChoice 2022
 • 92213
  Deelkaart los Super Cones Softice corner 2022

  Losse deelkaart welke toegevoegd kan worden aan de Softice Corner deelkaart set.

  92213
  51126
  Ducato

  Gebruik deze ducato niet alleen om de mooiste ijscoupes mee te decoreren, maar gebruik het ook als deksel om uw sundae mee af te dekken. Perfect...

  51126
 • 51735
  Bueno topping

  De bueno topping is romig zoet en vol van smaak. De combinatie van chocolade en noten is een feest voor de smaakpapillen en wordt licht krokant op...

  51735
  43900
  Forall ijsmix poeder

  Een 100% plantaardige softijsmix voor iedereen die van lekker softijs houdt, dus ook voor mensen die graag veganistisch eten.

  43900
ONZE CONCEPTEN

Crazy Cones

This is for the Crazy (C)ones!

Softice Corner

Soft Ice Corner: Komt altijd goed uit de hoek

Kids Concepten

Kinderen houden van softijs.

Angelo's Ice Dream

...Niet alleen de droom van Angelo.
Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2022  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden