Menu

Het ingrediënt dat het verschil maakt

Nic Nederland biedt ondernemers alles wat nodig is om succesvol softijs te verkopen. Wij dragen graag bij aanuw succes. Met een mooi assortiment aan producten, maar ook door blijvend te inspireren.Wij beschikken over het ingrediënt dat het verschil maakt.

IJsproducten van de allerbeste kwaliteit. Nic Nederland beschikt over een groot assortiment aan producten. Zo beschikken wij over de lekkerste softijsmixen, milkshakesiropen en ijsgarneringen. Ook voor ijsdiposables en verkoopmateriaal bent u bij Nic Nederland aan het juiste adres.
Blijvend inspirerend. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te blijven inspireren. Daarom ontwikkelt Nic Nederland passende promotiematerialen om u in de verkoop van softijs te ondersteunen. U kunt bijvoorbeeld kosteloos gebruik maken van onze flyers en social media posts.
Meer dan 30 jaar kennis. Nic Nederlandbeschikt over meer dan 30 jaar aan kennis in de softijsbranche. organiseert workshops om ondernemers wegwijs te maken op het gebied van softijs. Zo helpen we constant mee om nog meer kennis te vergaren binnen uw vakgebied.
Verrassende verkoop-ondersteuning. Het Nic Nederland team staat altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen over onze producten of tips nodig op het gebied van softijs? Wij doen er alles aan om u te ondersteunen.

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT 2022
 • 92230 Good Choice Kaart
  Deelkaart set Good Choice 2022

  Mooie frisse menukaart voor het geheel nieuwe concept Good Cho'ice. Een kaart met een morderne uitstraling die aansluit bij de hedendaagse trends...

  92230 Good Choice Kaart
  43900
  Forall ijsmix poeder

  Een 100% plantaardige softijsmix voor iedereen die van lekker softijs houdt, dus ook voor mensen die graag veganistisch eten.

  43900
 • 51735
  Bueno topping

  De bueno topping is romig zoet en vol van smaak. De combinatie van chocolade en noten is een feest voor de smaakpapillen en wordt licht krokant op...

  51735
  92204 Deelkaart Premium Shake Angelo's
  Deelkaart los Premium Shake Angelo's 2022

  Losse deelkaart welke toegevoegd kan worden aan de Angelo's deelkaart set.

  92204 Deelkaart Premium Shake Angelo's
 • Deelkaart los Premium Shakes Softice corner
  Deelkaart los Premium Shake Softice corner 2022

  Losse deelkaart welke toegevoegd kan worden aan de Softice Corner deelkaart set.

  Deelkaart los Premium Shakes Softice corner
  92200
  Deelkaart set Angelo's 2022

  Het vertrouwde Angelo's concept is in nieuw jasje gestoken. Fris, kleurrijk en modern maar met herkenning, zodat uw klanten u ook in 2022 weten te...

  92200
 • 60600
  Nutty coffee milkshake siroop

  Deze milkshake siroop combineert de smaken van koffie en hazelnoten, gekmakend lekker!

  60600
  51725 - Mochaccino topping
  Mochaccino topping

  Doe mokka, koffie en cappuccino bij elkaar in een fles, dan krijg je vanzelf de smaak "Mochaccino" Deze topping geeft een sensationele smaakeffect...

  51725 - Mochaccino topping
ONZE CONCEPTEN

Bubble Wafel/Super Cone

Bubble Wafel!

Good Choice

Good Cho'ice: Van goed naar beter!

Shuffle

Shuffle je smaak!

Premium Shake

Sensationele Milkshake.
Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2022  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden