Menu
U bent hier: Over ons > Vacatures

Content specialist/-ontwikkelaar (m/v) 32-36 uur

Content specialist/-ontwikkelaar (m/v) 32-36 uur

IJs is een feestje; mensen staan er graag voor in de rij. Want ijs, dat brengt een glimlach op ieders gezicht. Bij Nic zetten we ons iedere dag in voor die glimlach, want wie wil er nou geen mensen blij maken?

 

Ben jij een marketingtalent en wil je je samen met ons inzetten voor die glimlach? Dan zoeken wij jou! Ter versterking van ons marketingteam zijn we op zoek naar een:

 

Content specialist/-ontwikkelaar (m/v) 32-36 uur

 

Hoe ga jij het verschil maken?

Stel je eens voor: Je komt samen met je collega’s voor een brainstormsessie. Jullie komen tot de conclusie dat één van de concepten volledig vernieuwd en gemoderniseerd moet worden om de markt een stap voor te blijven.

 

Samen met je marketing collega’s ga je met dit idee aan de slag en jullie vertalen de ideeën naar een SMART marketingplan. Maar om het écht te laten spreken, werk je samen met Yolanda, je dtp-collega, aan een professionele presentatie in woord en beeld. Deze presenteren jullie aan je collega’s. Uiteraard hebben zij nog wat feedback. Fijn, want het plan is nu nog beter! Jullie maken een actieplan. Jouw taken zijn het creëren van materiaal voor een instructievideo, welke je vervolgens ook zelf edit. Je maakt inspirerende graphics en overig beeldmateriaal voor de website, een sales presentatie en de digitale nieuwsbrief waar je ook nog een pakkende tekst voor schrijft. 

 

Met de resultaten van al jullie werk voelt het sales team zich gesterkt in hun doel onze klanten en eindgebruikers te informeren, enthousiasmeren en inspireren. En volgende zomer, als je met je vrienden een ijsje gaat halen, zie je vol trots jouw werk in de ijssalon hangen. 

 

Wie ben jij?

 • Je wilt graag onderdeel zijn van een super leuk team.
 • Je bent creatief, gedreven, en hebt doorzettingsvermogen.
 • Je gaat uitdagingen vol tegemoet en werkt graag samen met collega’s om invulling te geven aan onze marketingstrategie.
 • Je draagt ideeën aan en kan trends en ontwikkelingen vertalen naar digitale toepassingen, zowel planmatig als uitvoerend.
 • Je hebt kennis van het Adobe pakket voor het creëren van allerhande content en kunt video’s maken en editen.
 • Je schrijft pakkende Nederlandse teksten die het beeldmateriaal ondersteunen en aanvullen. Als je deze ook nog naar het Engels weet te vertalen, dan is dat zeker een pré.
 • Je hebt een HBO-werk en -denkniveau en bent in bezit van het diploma HBO creatieve communicatie of mbo-media college.
 • Je hebt werkervaring.
 • Je wilt een goed marktconform salaris, een vaste baan, 25 vakantiedagen en pensioenopbouw.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Bunschoten en beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week.
 • Je houdt van ijs!

 

Wie zijn wij?

Nic bestaat in Nederland uit de bedrijven Nic Nederland, Win Equipment en Laan Heiloo. Samen voorzien we de foodservicesector van grondstoffen, disposables en apparatuur die nodig zijn voor de verkoop en bereiding van softijs en ambachtelijk schepijs. We leveren producten uit eigen productie van onze zusterbedrijven en zijn importeur van een aantal sterke Italiaanse merken in ijsgrondstoffen. Samen met onze zusterondernemingen, ons moederbedrijf is Orkla, leveren wij in meer dan 15 landen. Maar binnen ons team houden we het graag klein en familiair; wij focussen ons op Nederland, België en Duitsland.

 

Wil jij werken in de leukste branche van Nederland?

Solliciteer dan snel! Stuur je CV en motivatie in de vorm van een korte video (2-3 minuten) voor 10 oktober 2020 naar Charlotte Beek (charlotte.beek@nicice.nl). Vergeet niet om ook je portfolio mee te sturen.

 

Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Charlotte: 06-23093232.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2021  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden
Managed by Buro Creactief CMS