Menu

Geschiedenis Nic Nederland

Geschiedenis Nic Nederland

In 2016 sloegen Frisiana (van Briceland) en Frusco de handen ineen om gemeenschappelijk beter en efficiënter de markt te bedienen. Samen met de Scandinavische ijsgigant Nic werd de fusie gemaakt naar Nic Nederland. Hierdoor werd het mogelijk om het productaanbod nog beter af te stemmen op de wensen in de markt, een betere verkoopondersteuning te geven én onze internationale groeiambities te realiseren. 

Frusco Ice Cream
Frusco heeft een lange geschiedenis in de handel van ijsproducten en bedienen een grote diversiteit van klanten op de Nederlandse markt. Daarnaast exporteerde ze producten en concepten naar verschillende Europese landen. Frusco was gespecialiseerd in het ontwikkelen en verhandelen van softijs concepten in een grote diversiteit.

Briceland
Briceland kocht in 2007 het merk Frisiana van Friesland Foods. Onder Briceland werd naast de verkoop van poeder en vloeibare soft ijs-, milkshake- en schepijsmix ook een compleet assortiment ijs gerelateerde producten verkocht op zowel de Nederlandse als op internationale markten.

De vaardigheden en expertise van elk bedrijf binnen de verschillende productgroepen hebben de voorwaarden geschapen voor een gezamenlijk begrip onder één dak.

Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2022  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden