Menu

Kwaliteit en milieu

Nic Nederland doet er alles aan producten te leveren van een hoogstaande en stabiele kwaliteit. Dit doen we niet alleen door onze passie, kennis en ervaring in te zetten maar ook door ons werk uit te voeren aan de hand van richtlijnen zodat kwaliteit en voedselveiligheid gewaarborgd zijn. 

Zorg dragen voor kwaliteit en milieu

Nic Nederland is BRC Agents & Brokers gecertificeerd, we hebben hierin de AA-status bereikt. Ook werken we aan de hand van de door onze moedermaatschappij opgezette OFSS (Orkla Food Safety Standard) richtlijn. Deze richtlijn gaat verder dan alleen productkwaliteit en voedselveiligheid, hierin zijn namelijk ook milieu en maatschappelijke doelstellingen opgenomen. Deze richtlijn heeft betrekking op onze werkzaamheden maar stelt dezelfde eisen ook aan onze leveranciers, dit zorgt voor waarborging in de gehele keten. Met betrekking tot OFSS heeft Nic Nederland eveneens de hoogst haalbare status bereikt. Want naar onze mening zijn kwaliteit, smaak, veiligheid, milieu en maatschappelijk verantwoord onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Kortom met de producten van Nic Nederland kunt u er niet alleen op vertrouwen dat u een product koopt van hoogstaande kwaliteit maar ook dat we een eerlijk product leveren waarbij we mens, dier en milieu hoog in het vaandel hebben staan.

Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

Nieuwsbrief
NIC Nederland BV © 2024 
Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden