Menu

Workshops

Nic Nederland ziet het als haar taak om klanten ten alle tijden te helpen en te ondersteunen met de verkoop van softijs. We geven daarom op diverse momenten workshops met als doel uw kennis te vergroten en om u te inspireren.

Alles om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid het nieuwe ijsseizoen ingaat, want dat begint eerder dan u denkt. We leren u creatief en bewust om te gaan met softijs en uw rendement te optimaliseren. Schrijf u snel in voor één van onze workshops!

Softijskennis en -inpiratie voorjaar*

Een workshop waarin we u laten zien hoe u uw bestaande assortiment kunt aanpassen zodat het beter past bij de tijd van het jaar. We inspireren u met creaties en combinaties waarmee u het hart van uw klanten kan veroveren. Daarnaast geven we een taptraining en behandelen we onderwerpen zoals portionering en luchtopslag zodat ook uw rendement optimaal is.

Inspirerende luxe terrascreaties en ijscoupes*

Verras uw gasten met weelderige en verrukkelijke coupes. Door uw ijskaart komend seizoen op een aantrekkelijke manier samen te stellen met diverse ijscreaties, trekt u sneller klanten naar uw onderneming. Tijdens deze workshop ontdekt u een geheel nieuw assortiment dat zich richt op eenvoudige ijscreaties, resulterend in een verhoogde kassa-aanslag als aangenaam gevolg.

Schrijf u daarom snel in voor één van deze workshops met onderstaand formulier

*Voor deze workshop verwelkomen wij u graag in ons softijsproeflokaal in Waddinxveen. Alle workshops zijn van 10:30 tot (circa) 14:30 uur.

Workshops Inschrijven
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

Nieuwsbrief
NIC Nederland BV © 2024 
Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden