Menu
U bent hier: Inspiratie > Workshops

Workshops

Nic Nederland ziet het als haar taak om klanten ten alle tijden te helpen en te ondersteunen met de verkoop van softijs. We geven daarom op diverse momenten workshops met als doel uw kennis te vergroten en om u te inspireren.

Alles om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid het nieuwe ijsseizoen ingaat, want dat begint eerder dan u denkt. We leren u creatief en bewust om te gaan met softijs en uw rendement te optimaliseren. Schrijf u snel in voor één van onze workshops!

Softijsinpiratie en -training voorjaar*

Een workshop waarin we u laten zien hoe u uw bestaande assortiment kunt aanpassen zodat hij beter past bij de tijd van het jaar. We inspireren u met creaties en combinaties waarmee u het hart van uw klanten kan veroveren. Daarnaast geven we een taptraining en behandelen we onderwerpen zoals portionering en luchtopslag zodat ook uw rendement optimaal is.

Inspiratie luxe ijscoupes en milkshakes*

Verras uw gasten met een overheerlijk en creatief dessert. Op een eenvoudige en snelle manier voegt u een extra verwenmoment toe aan u assortiment met een hoge kassa-aanslag tot aangenaam gevolg. Maak snel en eenvoudig originele ijscreaties en/of een dessertkaart waarvoor uw gasten graag een beetje langer bij u binnen blijven zitten en zet uzelf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Schrijf u daarom snel in voor één van deze workshops met onderstaand formulier

*Voor deze workshop verwelkomen wij u graag in ons softijsproeflokaal in Waddinxveen. Alle workshops zijn van 10:30 tot (circa) 14:30 uur.

Workshops Inschrijven
Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2023  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden