Menu
U bent hier: Inspiratie > Workshops

Workshops

Nic Nederland ziet het als een taak om klanten te inspireren. We geven daarom op diverse momenten workshops met als doel uw kennis te vergroten en om u te inspireren.

Ook buiten het hoogseizoen zijn er volop kansen om softijs te verkopen. Inspiratie nodig voor dit voorjaar? Schrijf u dan nu in voor één van onze workshops.

Softijsinpiratie en -training voorjaar*

Een workshop waarin we u laten zien hoe u uw bestaande assortiment kunt aanpassen zodat hij beter past bij de tijd van het jaar. We inspireren u met creaties en combinaties waarmee u het hart van uw klanten kan veroveren. Daarnaast geven we een taptraining en behandelen we onderwerpen zoals portionering en luchtopslag zodat ook uw rendement optimaal is.

Inspiratie luxe ijscoupes en milkshakes*

Verras uw gasten met een overheerlijk en creatief desserts. Op een eenvoudige en snelle manier voegt u een extra verwenmoment toe aan u assortiment met een hoge kassa-aanslag tot aangenaam gevolg. Maak snel en eenvoudig originele ijscreatie en/of dessertkaart waarvoor uw gasten graag een beetje langer bij u binnen blijven zitten en zet uzelf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Schrijf u daarom snel in voor één van deze workshops met onderstaand formulier

*Voor deze workshop verwelkomen we graag in ons softijsproeflokaal in Waddinxveen. Alle workshops zijn van 10:30 tot (circa) 14:30

Workshops Inschrijven
Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2023  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden