Menu
U bent hier: Inspiratie > Facebook

Facebook

Maakt u gebruik van Facebook? Dan helpen wij u graag naar meer likes, meer interactie en meer omzet met softijs. Doe nu geheel kosteloos mee aan onze Facebook zomer campagne!

Wij hebben de afgelopen jaren een Facebook programma opgestart bij snackbar- en cafetariahouders. Hierbij hebben wij namens de ondernemers berichten op Facebook geplaatst waarbij de consument mee kon doen aan prijsvragen en leuke weetjes over softijs ontdekte. De resultaten zijn indrukwekkend, het bereik nam toe met 459% en de interactie met 506%. Deze resultaten realiseren wij ook graag voor uw onderneming!

WAT IS HET?

De Nic Facebook campagne plaatst automatisch professionele softijs gerelateerde berichten op uw Facebookpagina en helpt u zo naar een groter bereik, meer klanten en meer omzet! Tientallen softijsverkopers gingen u reeds voor met aantoonbaar succes; het bereik via Facebook verdrievoudigde en de reacties op berichten verviervoudigden. Deze resultaten realiseren wij ook graag voor uw onderneming!

HOE DOE IK MEE?

Meedoen is eenvoudig, vul onderstaande aanmeldformulier in. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail waarin ons drie-stappen plan staat om uw pagina aan het programma te koppelen. Hierbij wordt niet om wachtwoorden of persoonlijke gegevens gevraagd. U hoeft Nic Ice enkel te machtigen om namens u twee tot drie keer per maand berichten te plaatsen op uw bedrijfspagina.

HOE WERKT HET?

• Na uw aanmelding ontvangt u van ons een overzicht van de berichten die we in de komende maanden op uw Facebookpagina gaan plaatsen.

• U ontvangt 24 uur voordat we een bericht plaatsen een notifi catie via email.

• U kunt zicht ten alle tijden eenvoudig afmelden.

WAT KOST HET? NIKS!

Wij bieden u deze service geheel gratis aan!

 

Meld u met het onderstaande formulier ook aan voor deze actie!

Facebook
Documenten
Download: Facebook flyer
Facebook flyer
Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2020  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden
Managed by Buro Creactief CMS