Menu

Ice Twist

Ice Twist

Verdraaid lekker!

De Ice Twist van Nic wordt zelf door de klant gecreëerd. Deze start zijn Ice Twist met heerlijk vanille-ijs, waarna er een keuze wordt gemaakt voor een heerlijke siroop, zoals aardbeien of chocolade én een topping. Het softijs en de toevoegingen worden vervolgens door elkaar gemengd, en klaar is de Ice Twist. 

Bij de Ice Twist van Frusco mogen klanten helemaal zelf weten hoe hun ijsjes eruit komen te zien. Er zijn diverse soorten siroop, dips en toppings, die door het vanille-softijs gemengd kunnen worden. Vanille-ijs met aarbeiensiroop en chocolade crispies? Of toch liever met chocoladesiroop en stukjes fruit? Niets is te gek. Hierdoor krijgt ieder ijsje een eigen unieke smaak. De gekozen ijsproducten mixen, twist it… en de klant kan genieten van zijn heerlijke zelf samengestelde Ice Twist.

Ice Twist biedt:

  • Heerlijke ijsmixen
  • Diverse siropen, dips en toppings
  • Voor ieder wat wils

De juiste twist
De Ice Twist valt erg in de smaak bij onze klanten. De keuze uit een eigen smaak siroop, dip en eventuele toevoeging van fruit maakt dit ijsje een absolute topper. Of je nu van extra zoet, fris of toch wat hartig houdt. De toevoegingen zorgen altijd voor de juiste smaak.

Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2018  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden
Managed by Buro Creactief CMS