Menu

Yog-Ice

Yog-Ice

Het beste uit 2 werelden

Geef klanten de voldoening van een heerlijk ijsje, maar dan met minder vet en calorieën. Voeg er heerlijk vers fruit of een andere topping aan toe, en klaar is Kees. Simpel en lekker.

Combineer het lekkere met het aangename met Yog Ice. Dit ijs is gemaakt op yoghurtbasis en heeft een heerlijk frisse smaak. Het is ijs net als ieder ander ijs, maar dan zonder de bekende hoeveelheid vet en calorieën. Het yoghurtijs is daarom niet aan te slepen! Vooral lekker met verse vruchten of (crunchy) chocoladesprinkels. Door het ijs te mengen met een siroop, een topping én een dip creëer je binnen een handomdraai dat ene gezonde, maar vooral ook lekkere toetje waar iedereen van droomt. Want wie zegt dat lekkere dingen ongezond zijn?

Yog Ice biedt:

  • IJs op yoghurtbasis
  • Diverse siropen en toppings
  • Verfrissende smaak
  • Gezonder alternatief

Zoete zaligheid 
Yog ice heeft minder suiker nodig om het ijs op smaak te brengen en bevat daarom minder calorieën dan gewone roomijs. Dit betekent niet dat de ijs minder lekker smaakt: Het yoghurtijs wordt geserveerd met verse, zoete toppings, die de klant zelf kan kiezen. Beter bestaat niet!

Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2018  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden
Managed by Buro Creactief CMS